Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
Prosinac 20, 2022
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS u periodu od 28.12. do 02.01.2023.
Prosinac 12, 2022
Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu ...
Prosinac 08, 2022
NortonLifeLock, svjetski predvodnik u polju Cyber sigurnosti, objavio je da je ...
Studeni 18, 2022
New systems are designed to make your data center infrastructure better, ...
Studeni 17, 2022
Novi NUC pogoni otključani Intel Core procesor 13 generacije, donoseći novu ...
Studeni 17, 2022
An extensive portfolio of servers and storage systems powered by the upcoming ...
Studeni 11, 2022
Uz nanadmašne performanse, predvodništvo u novim tehnologijama energetske ...
IOT, ICT TE PROIZVODI I RJEŠENJA OTVORENOG UMREŽAVANJA SADA SU VIŠE DOSTUPNI UZ ASBIS I PICA8 PARTNERSTVO

Siječanj 05, 2023

ASBIS, PICA8

IOT, ICT TE PROIZVODI I RJEŠENJA OTVORENOG UMREŽAVANJA SADA SU VIŠE DOSTUPNI UZ ASBIS I PICA8 PARTNERSTVO

ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, IoT proizvoda, rješenja i usluga za tržišta Europe, Bliskog istoka i Afrike (EMEA); i Pica8 Inc., vodeći inovator u poslovnom mrežnom softveru sa sjedištem u SAD-u, sa zadovoljstvom najavljuju početak suradnje u proširenju prisutnosti jedinstvene linije proizvoda Pica8 za ASBIS-ove klijente s tržišta EMEA.

Ova suradnja otvara pristup otvorenom mrežnom softverskom riješenju, koje pruža fleksibilno komutacijsko poslovno okruženje s benefitima mrežne automatizacije i značajnim uštedama u odnosu na tradicionalne dobavljače, uključujući prednosti za poslovne mreže i udaljene uredske stranice na rubu pristupa. 

Za naše klijente, postali smo ambasador najboljih, natraženijih i odabranih ICT pproizvoda i riješenja koji zadovoljavaju potrebe poslovnih ali i privatnih korisnika. Stoga, nismo mogli zanemariti jedinstvena riješenja koja nudi Pica8, globalni dobavljač poslovnog mrežnog softvera za white box umrežavanje, od sada naši korisnici u više od 56 zemalja mogu kroistiti ova riješenja,” kazao je Costas Tziamalis, zamjenik CEO ASBIS Groupe.

Otkako je prvi na tržištu s hrdverski neovisnim mrežnim softverskim prekidačem, Pica8 je i dalje otvorena mrežna alternativa skupim vlasničkim konzolama za upravljanje i automatizaciju,” kazao je James Liao, osnivač i CTO za Pica8. “Partnertsvo s ASBIS-om prirodno odgovara našem poslovanju i klijentima, povećavajući naš geografski doseg a u isto vrijeme njihov portfolio. Naši su proizvodi dizajnirani kako bi omogućili besprijekornu integraciju u bilo koje mrežno okruženje s ekspanzijom kako bi se prilagodili značajkama koje će mrežni profesionalci smatrati neophodnima.”  

Pica8
Pica8 je industrijska otvorena mrežna softverska alternativa Ciscu, Juniperu i Aristi za tvrtke. Pica8’s AmpCon™ Network Controller za centralizirano upravljanje i automatizaciju i PicOS® softverski preklopnici za umrežavanje i sigurnost uspješno su zamijenili Cisco DNA Center and Catalyst preklopnike i konkurentska riješenja Juniper and Arista za kampuse, podatkovne centre i distribuirane mreže unutar Fortune 500. Pica8 softver koristi više od 1,000 kupaca u više od 40 zemalja. Za više informacija, posjetite 
www.pica8.com 

ASBIS Grupa
ASBIS Grupa vodeći je Value Add Distributer, developer i pružatelj IT, IoT proizvoda, riješenja i usluga za tržištef Europe, bliskog istoka i Afrike (EMEA) s lokalnim uredima u 27 zemalja. S preko 30 godina u IT industriji, poslovanje ASBIS-a temelji se na četiri stupa: distribucija hardvera i softvera za Client Computing i podatkovne centre, razvoj poslovanja potrošača, kompletan stup u stvaranju proizvoda svjetske klase i složenih riješenja i projekata za velike tvrtke.  

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.