Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Listopad 05, 2020
Osigurava podršku radnih opterećenja kao što su HPC, Nadzor / CCTV, ...
Rujan 24, 2020
Omogućavajući što lakši pristup glazbi, Bang & Olufsen predstavlja Beoremote ...
Rujan 21, 2020
MX Anywhere 3 poboljšava Vaš tijek rada i radni prostor
Rujan 10, 2020
Doživite poznati osjećaj tipkanja i klikanja s do 90 posto manje šuma ...
Rujan 07, 2020
S novim proizvodom, Western Digital nastavlja proširivati svoj portfelj ...
Rujan 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core ™ procesora s grafikom Intel® ...
Vrhunske performanse i brzina bilo kad i bilo gdje uz Logitechov najnapredniji kompaktni miš

Rujan 21, 2020

Logitech

Vrhunske performanse i brzina bilo kad i bilo gdje uz Logitechov najnapredniji kompaktni miš

MX Anywhere 3 poboljšava Vaš tijek rada i radni prostor

NARUČITE ODMAH


MX Anywhere 3

Provjerite dostupnost kod Vašeg ASBIS prodajnog predstavnika

 

Logitech je predstavio svoje nove MX Anywhere 3 i MX Anywhere 3 za Mac bežične kompaktne miševe, miševe niskog profila dizajnirane za napredne kreatore, programere i sve one koji traže visoke performanse, prenosivost i udobnost. Miš je napravljen za rad na gotovo bilo kojoj površini, uključujući i staklo i možete ga premještati u različite radne prostore, bilo u kući ili u uredu. Sadržavajući MagSpeed kotačić sljedeće generacije, MX Anywhere 3 tiho pomiče i do 1.000 redaka u sekundi i automatski se prebacuje između različitih načina rada, osiguravajući Vam najveću preciznost.

"MX Anywhere 3, najnoviji dodatak premium MX obitelji proizvoda, namijenjen je stvaranju, izradi i radu prilagođavajući se brzini Vaših misli tako da možete savladati sve što vam treba", rekla je Delphine Donne-Crock, generalna direktorica kreativnosti i produktivnost u Logitechu. "Dizajniran da poboljša Vaš radni proces bilo kad i bilo gdje, uz visoku produktivnost, MX Anywhere 3 je udoban i savršeno odgovara i manjim veličinama ruku."

MX Anywhere 3 osigurava bežičnu povezanost na udaljenosti do 10 metara uz brzo punjenje USB-C-a i napajanje do 70 dana s punim punjenjem, a jednominutno brzo punjenje traje tri sata. Povežite do tri uređaja putem Bluetooth® bežične tehnologije ili priloženog USB-a Unifying ™ i prebacujte se između njih samo pritiskom na gumb.

Prilagodite MX Anywhere 3 za svoj specificirani način rada, tako da možete brže raditi s unaprijed definiranim profilima specifičnim za aplikaciju. Uparite MX Anywhere 3 s MX tipkama za idealno postavljanje tako da uistinu možete savladati sve što Vam je potrebno.

Ključne značajke:

  • MagSpeed ​​magnetsko pomicanje
  • Visoko precizno praćenje na bilo kojoj površini
  • Lagani prijenos
  • Ergonomski dizajn
  • Multi-OS
  • Prilagođeni profili i tipke

Kompatibilnost

MX Anywhere 3 radi sa sustavima Windows®, MacOS, iPadOS, ChromeOS i Linux. MX Anywhere 3 za Mac optimiziran je za MacOS, kompatibilan je s iPadom i uključuje kabel za punjenje (USB-C i USB-C za Mac).

Dostupnost

Logitech MX Anywhere 3 i MX Anywhere 3 za Mac bit će dostupni za kupovinu početkom listopada 2020. godine.

 

>>Saznajte više

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.