Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Logitech osnažuje Vaše Mac računalo s MX Master 3 mišem i MX serije tipkovnicom

Srpanj 07, 2020

Logitech, Keyboard

Logitech osnažuje Vaše Mac računalo s MX Master 3 mišem i MX serije tipkovnicom

Najprodavanija serija dostupna je za sve koji proizvode sadržaj na Mac i iPad ekosustavima.

NARUČITE ODMAH

Logitech MX

Provjerite dostupnost kod Vašeg ASBIS prodajnog predstavnika

 

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) je javnosti predstavio Logitech MX Master 3 za Mac i Logitech MX tipkovnicu za Mac, uz ažurirane premium performanse Master serije, sada su optimizirane za napredne korisnike sustava Mac i Apple. Najpopularniji Logitech miš i tipkovnica , dostupni u "space grey" nijansi, konfigurirani su kako bi na najbolji način nadopunili Appleov ekosustav i pomogli miljunima naprednih digitalnih stvaratelja koji koriste Mac računala i iPAd.

"Želimo osnažiti kreativne Mac korisnike kako bi ostvarili svoj puni potencijal uz pomoć vodećih u industriji miša i tipkovnice, koji poboljšavaju svaki radni prostor,” rekla je Delphine Donne-Crock, generana direktorica Odjela kreativnosti i produktivnosti u Logitechu. “Naši najnoviji dodaci Master serije osmišljeni su za napredne stvaratelje sadržaja koji trebaju najbolje alate, uz povećanu produktivnost i performanse. Pomoću MX Mastera 3 i MX tipkovnice, želimo pružiti najbolje moguće iskustvo na Macu i iPadu."

Logitech MX Master 3 za Mac

Logitech MX Master 3 za Mac, napredni bežični miš izgrađen je za osnaživanje Vašeg Maca i iPada sa značajkama Master serije, uključujući MagSpeed značajku, koja se tiho prebacuje s preciznog načina rada na hiperbrzi način rada, uz ručno izrađen udobni oblik i optimizirano područje za palac kako biste bez problema pristupili kotačiću i gumbima. Darkfiled 4000dpi senzor Vam omogućuje praćenje bilo koje površine, čak i stakla, kao i korištenje pravih piksela prilikom detaljnog  rada  u PhotoShopu. MX Master za Mac baterija traje do 70 dana i može se puniti tijekom korištenja.

Logitech MX tipkovnica za Mac

Logitech MX tipkovnica za Mac - napredna bežična osvijetljena tipkovnica - korisnicima pruža najbolje iskustvo tipkanja. Uz tipke savršeno oblikovane kako bi odgovarale vrhovima prstiju, tipkovnica pruža vrhunsko iskustvo tipkanja s izvrsnim taktilnim odzivom i ima pametno pozadinsko osvjetljenje, tako da kada se vaše ruke približe tipkovnici, prilagođava se uvjetima ambijentalnog osvjetljenja kako bi pružila svijetle i oštre znakove kad god vas inspiracija pogodi. MX tipkovnica za Mac ima firmware koji je optimiziran za Mac, opremljen je USB-C punjenjem i omogućava vam lako premještanje s MacBook-a, iPada ili iPhonea.

MX Master 3 x MX tipkovnica – savršeni za Mac

Logitech MX Master 3 za Mac i MX tipkovnica za Mac dizajnirani su za veće performanse. Master serija za Mac pruža veću brzinu i preciznost i savršeno je dizajnirana za Mac računalo. Snaga MX-a leži u MacOS sustavu, koji je optimizirran i kompatibilan s iPadOS sustavom, omogućujući vam nesmetani rad na vašim Apple uređajima.

 

Logitech MX Master 3 za Mac i Logitech MX tipkovnica za Mac bit će dostupni za kupovinu tijekom kolovoza 2020. godine.

 

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.