Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 03, 2021
Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne ...
Veljača 26, 2021
Prestigio je proširio asortiman modernih stanica za punjenje mobilnih uređaja i ...
Veljača 25, 2021
Dell Vas poziva da se registriate i sudjelujete u "Power Cup" nagradnom ...
Veljača 23, 2021
Prestigio je predstavio ReVolt A8, novi kompaktni bežičnu stanicu za punjenje ...
Veljača 22, 2021
Precision 3560 Mobile Wokrstation - - Snaga je u detaljima! Provjerite ponudu u ...
Veljača 22, 2021
PowerEdge Serveri - radna snaga koja Vam omogućuje da se fokusirate na ...
Siječanj 19, 2021
Hibridni ured je ekstremno bolji uz jednostavna i fleksibilna rješenja za ...
Siječanj 11, 2021
Pridružite se na službenom otvorenju Intel® Partner Alliance programa, i ...
Prosinac 28, 2020
Intel već godinama transformira edge računalstvo - pružajući vrijednost za ...
Prosinac 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda za memoriju i pohranu kako bi kupcima ...
Logitech podiže ljestvicu u industriji rješenja za videokonferencije

Siječanj 19, 2021

Logitech, Logitech Room Solutions

Logitech podiže ljestvicu u industriji rješenja za videokonferencije

Hibridni ured je ekstremno bolji uz jednostavna i fleksibilna rješenja za videokonferencije.

Logitech (NASDAQ: LOGI) podiže ljestvicu u industriji rješenja za video konferencije s novim portfeljem uređaja i računala temeljenih na sljedećoj generaciji rješenja, koja rade s vodećim servisima za videokonferencije, kao što su Microsoft Teams i Zoom.

Novi Logitech Rally Bar, posebno izrađen za srednje prostorije, i Logitech Rally Bar Mini za male prostorije, transformiraju sastanke uz pomoć video zapisa kino kvalitete i oštrim, jasnim zvukom. Novi Logitech RoomMate za velike prostorije je uređaj koji kupcima omogućava pokretanje usluge bez upotrebe računala na Logitechovim konferencijskim kamerama, kao što su Rally Plus ili Mac. Sada možete dramatično pojednostaviti postavljanje, upravljanje i upotrebu opreme za videokonferencije za radikalno bolje sastanke u današnjim hibridnim radnim okruženjima koja se brzo razvijaju.

"Uvijek smo metodički usredotočeni na ono što kupci žele, a to su proizvodi vrhunske kvalitete po razumnoj cijeni", rekao je Scott Wharton, generalni direktor i potpredsjednik Odjela Logitech Video Collaboration.  Jednostavnom upotrebom i upravljanjem, želimo proizvode učiniti većima i boljima, a istovremeno smanjiti složenost. Cilj nam je staviti video u svaki prostor za sastanke na svijetu. Da bismo to učinili, moramo to učiniti lako, jednostavno i isplativo, što je ono što vjerujemo da smo postigli s ovim novim portfeljem proizvoda."

Kako videokonferencije i dalje postaju sastavni dio svakog poslovanja, najnoviji Logitechov portfelj postavlja presedan za uistinu fleksibilna rješenja za prostorije. Podržane programe za videokonferencije možete pokretati izvorno na Rally Bar i Rally Bar Mini uređaju, kao što su Microsoft Teams i Zoom, ili ih povezati putem USB-a na gotovo bilo koje osobno računalo ili Mac uređaj. Možete čak i ponijeti vlastiti uređaj, što vam omogućuje da priključite prijenosno računalo i pokrenete odabranu video uslugu. Logitechov novi portfelj podržavat će i druge popularne usluge videokonferencija poput GoTo, Pexip i RingCentral.

Od kamera posvećenih umjetnoj inteligenciji i prostornoj analitici, do kompletnog zvučnog pokrivanja prostorije uz pomoć uređaja Rally Mic Pods, tvrtke sada imaju skalabilna rješenja koja su nevjerojatno svestrana i jednostavna za upotrebu. S Logitechovim portfeljem sljedeće generacije, organizacije sada mogu osigurati da svaka soba za sastanke bez obzira na veličinu, može svakog zaposlenika, uključujući i one koji rade od kuće, povezati bez problema.

"Naš tim je imao priliku koristiti Logitech Rally Bar i bili smo impresionirani njegovom izvedbom", rekao je Tomer Mekhty, potpredsjednik Odjela za globalne IT operacije, ServiceNow. "Od poboljšanih video i audio performansi do brze i jednostavne instalacije, Rally Bar je idealno rješenje za naše moderne, povezane sobe za sastanke."

Rally Bar i Rally Bar Mini posebno blistaju kada su u pitanju performanse i uključuju ove značajne značajke:

● Sjajna rezolucija do 4K: Osjećajte se kao da se sastajete uživo, ali s bilo kojeg mjesta, u sjajnoj rezoluciji do 4K uz kvalitetno zumiranje koje ne utječe na kvalitetu slike.

Jasno se čuje svaki glas: Zahvaljujući naprednom audio inženjeringu, oba uređaja imaju zvučnike ultra niskog izobličenja koji isporučuju kristalno čist zvuk koji ispunjava sobu u svakom kutu sobe. Prilagodljivi mikrofon hvata zvukove sa svakog mjesta u prostorji s izvanrednom razgovjetnom jasnoćom, usredotočujući se na aktivnog govornika i automatski nivelira glasnije i tiše glasove, potiskujući neželjenu buku. Osim toga, patentirani sustav protiv vibracija smanjuje vibracije zvučnika koje mogu putovati kroz zidove, stalke i stolove i tako osigurava izvanrednu jasnoću.

● Zapanjujući dizajn: Rally Bar i Rally Bar Mini imaju elegantne, zaobljene rubove za elegantan, minimalistički izgled. Uz recikliranu poliestersku tkaninu na zvučnicima, obje video kamere dostupne su u grafitnoj ili bijeloj boji kako bi neprimjetno dopunjavale estetiku modernih konferencijskih dvorana.

Super pametni uređaji s ugrađenim AI sustavom: Oba uređaja opremljena su tehnologijom Logitech RightSense i AI sustavom s funkcijom traženja, tj. drugom kamerom posvećenom računalnom vidu. Kamera u stvarnom vremenu otkriva ljudske figure i procese, poboljšavajući preciznost upravljanja kamerom uz pomoć Logitech RightSense tehnologije, tako da su sudionici sastanka uvijek u fokusu.

● Nevjerojatno jednostavno postavljanje, upravljanje i nadgledanje: Osim svestranog, sve-u-jedan dizajnu, Rally Bar i Rally Bar Mini dolaze s iznimnim upravljanjem kablovima i fleksibilnim mogućnostima ugradnje koje osiguravaju laganu i sigurnu instalaciju. Postavljanje traje nekoliko minuta, a sve možete jednostavno nadzirati i upravljati pomoću Logitech Sync platforme ili željene nadzorne ploče za upravljanje uređajima. Osim toga, uvijek imate na uvidu i način korištenja konferencijskih soba zahvaljujući mjernim podacima poput broja ljudi, što je posebno važno za ograničenja popunjenosti soba na hibridnom radnom mjestu.

Cijena i dostupnost

Logitech Rally Bar prvi je iz portfelja uređaja sljedeće generacije koji će biti široko dostupan krajem ovog tromjesečja. Rally Bar također ima ugrađenu podršku za Microsoft Teams Rooms na uređajima Android i Zoom Rooms, a Zoom je dostupan odmah. Rally Bar Mini i Logitech RoomMate će biti uskoro dostupni. Cijena Rally Bara kreće se od 3,999 američkih dolara; Rally Bar Mini kreće se od 2,999 dolara; a Logitech RoomMate kreće se od 999 dolara. Logitechov portfelj podržava i rad s drugim popularnim uslugama videokonferencija, kao što su GoTo, Pexip i RingCentral. Da biste saznali više o najnovijim rješenjima Logitecha, posjetite Logitech web stranicu.

 

O Logitechu

Logitech dizajnira proizvode koji imaju svakodnevno mjesto u životu ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima do kojih im je stalo. Prije više od 35 godina Logitech je počeo povezivati ​​ljude putem računala, a sada je tvrtka s više robnih marki koja dizajnira proizvode koji okupljaju ljude putem videa, glazbe, igara i računarstva. Cilj Logitechove video suradnje je učiniti video sastanke dostupnim i pristupačnim svakom poduzeću i svakom pojedincu, bez žrtvovanja kvalitete. Svakoj prostoriji nastojimo omogućiti održavanje video konferencija, kao i svakom radnom prostoru i svakom domu. Pronađite Logitech i više informacija o proizvodima za video suradnju na: www.logitech.com/vc, blogu tvrtke ili @LogitechVC.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.