Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 29, 2022
Supermicro je predstavio preko 20 blokova rješenja koji omogućuju korisnicima ...
Rujan 26, 2022
AENO, mlad i dinamičan proizvođač malih kućanskih uređaja proširio je svoju ...
Rujan 21, 2022
Intel povečava fokus na svoje vodeće proizvode Intel Core, Intel Evo i Intel ...
Kolovoz 30, 2022
Novi AMD socket AM5 platforme kombinira prvi an svijetu procesor s 5nm ...
Kolovoz 29, 2022
ASBIS Groupa predstavlja ključne proizvode iz svojeg portfelja kroz partnerstvo ...
Kolovoz 25, 2022
AMDje objavio vijest o livestream premijer“together we advance_PCs”, na kojoj ...
Kolovoz 16, 2022
Sve prikupljene donacije namijenjene su kupnji medicinske opreme u Ukrajini.
Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Mellanox kao vodeći svjetski proizvođač mrežne tehnologije predstavio Titan IC za jačanje sigurnosti i analize podataka

Ožujak 09, 2020

MELLANOX, TITAN

Mellanox kao vodeći svjetski proizvođač mrežne tehnologije predstavio Titan IC za jačanje sigurnosti i analize podataka

Kombinira najbolje mrežne klase za cyber sigurnost i velike analize podataka.

Mellanox Technologies, Ltd., vodeći dobavljač visoko učinkovitih, cjelovitih pametnih rješenja za međusobno povezivanje poslužitelja podatkonih centara i sustava za pohranu podataka, objavio je da je postigao konačni sporazum o nabavi privatnog Titan IC-a, vodećeg programera mrećne inteligencije i sigurnosne tehnologije za ubrzanje pretraživanja i velike analize podataka u širokom rasponu aplikacija podatkovnih centara. Akvizicija će dodatno ojačati Mellanoxove mogućnosti mrežne inteligencije isporučene kroz napredne tvrtke ConnectX i BlueField obitelji SmartNIC i I/O Processing Unit (IPU) rješenja. Tim svjetske klase Titan IC-a u Belfastu (Sjeverna Irska), postat će središte naprednog mrežnog istraživanja i razvoja za Mellanox.

Duboka analitika i poboljšana sigurnost s ubrzanim tempom inovacija

“Mrežna inteligencija važna je tehnologija u kombinaciji s našim mrežnim portfeljem switcheva, SmartNIC-eva, i IPU-ova,” rekao  je Eyal Waldman,predsjednik i CEO Mellanox Technologies. “Naši kupci će imati veliku korist od duboke analize podataka i poboljšane sigurnosti koju će isporučiti integracija naših Ethernet i InfiniBand proizvoda u klasi i vodećih svjetskih tehnologija dubinske kontrole i analitike tvrtke Titan IC. S ovom akvizicijom, naša M&A ulaganja iznose više od 1.2 milijardi dolara dollars i više od 53 milijuna dolara uložena u start-up za daljnju strategiju inteligetnog umrežavanja."

“Drago nam je što smo postali dio Mellanoxa i zajedno ćemo ubrzati tempo inovacija i unaprijediti mrežnu inteligenciju na nove razine performansi i uvida” rekao je Noel McKenna, CEO, Titan IC. “Mnogo godina surađujemo s Mellanoxom na integraciji RXP regularnih izraza u njihovu naprednu liniju BlueField I/O Processing Units (IPUs). Sada, kao dio Mellanoxa, moći ćemo postići nove mogućnosti za cyber inteligenciju, otkrivanje i zaštitu provale i napredne aplikacije za analizu podataka."

Neusporedive mogućnosti mrežne inteligencije

Titan IC je svjetski lider u brzom podudaranju složenih obrazaca i real-time internetskom prometu za napredne aplikacije za cyber sigurnost i analizu podataka. Jedinstvena sposobnost izuzetno sofisticiranog RXP da istovremeno upravlja s visokom propusnošću i složenošću, idealan je dodatak Mellanox IPF rješenjima visokih performansi , koja uključuju brzinu, pohranu do 200 GB/s. Kombinacija pruža neusporedive mogućnosti mrežne inteligencije što BlueField čini savršenim rješenjem za širok raspon aplikacija, kao što su zaštitni zidovi, balansiranje opterećenja, otkrivanje i sprječavanje provale, prepoznavanje aplikacija, zakonito presretanje i još mnogo toga.

 

Za sve upite i informacije o Mellanox proizvodima, kontaktirajte nas na e-mail: vad@asbis.hr

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.