Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 22, 2023
Kroz Baseline Rewards nagradni program, ovlašteni Dell Technologies partneri ...
Studeni 14, 2023
ASBISC Enterprises Plc, vodeći VAD distributer, inovator i dobavljač IT i IoT ...
Studeni 03, 2023
Prijavite se i sudjelujte na Solidigm webinaru 08.11.2023.
Listopad 23, 2023
Uz standardne matrix bodove, članovi Intel Partner Alliancea mogu zaraditi ...
Listopad 20, 2023
S robusnim ekosustavom dodatne opreme i baterijama koje se mogu mijenjati bez ...
Listopad 17, 2023
Najnovija generacija procesora za stolna računala uključuje šest novih ...
Listopad 10, 2023
S energetski učinkovitim i skalabilnim dizajnom, ova 51,2 Tbps Ethernet mreža s ...
Listopad 10, 2023
UniFi Protect Generation 5 kamere najnoviji su vrhunski proizvodi uključeni u ...
Listopad 09, 2023
ASBISC Enterprises Plc, Value Add Distributer, razvijatelj i pružatelj ICT, IoT ...
Listopad 06, 2023
ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Novi Dell Latitude Rugged Extreme tablet: prenosivost bez kompromisa

Listopad 20, 2023

Dell

Novi Dell Latitude Rugged Extreme tablet: prenosivost bez kompromisa

S robusnim ekosustavom dodatne opreme i baterijama koje se mogu mijenjati bez rada za produženu izvedbu, 7030 Rugged Extreme tablet dizajniran je za radnike koji većinu vremena provode dalje od radnog stola ili u pokretu.

Bilo da radite na tvorničkoj liniji, u radionici strojeva ili na vrhu snježne planine, 7030 Rugged Extreme Tablet bit će vam ultimativni suputnik.

Najrobusniji tablet od Dell do sada

Spajajući izdržljivost i mobilnost, 7030 Rugged Extreme Tablet je Dell-ov najprijenosniji potpuno robusni tablet. Njegovo lagano kućište od 2,2 funte i praktični dodaci znače da se tablet neće osjećati nezgrapno, tako da vaši mišići dobivaju olakšanje tijekom duge smjene na podu skladišta, na mjestu nesreće ili dok se krećete gradilištima. Uređaj od 10 inča nudi cjelodnevnu mobilnost.

Zamjenjive baterije za cjelodnevni rad

Kada je prenosivost prioritet, prioritet je i potreba da vaš sustav bude napajan bez prekida. Zato je Dell osmislio 7030 Rugged Extreme s opcijom dvostruke baterije koja se može zamijeniti bez rada kao alternativu internoj bateriji od 36 Whr. Oni koji odaberu ovu značajku mogu jednostavno staviti dvije dodatne baterije kako bi se tablet napajao dok vrijeme prolazi na terenu.

Malen dimenzijama, velik u izdržljivosti i sigurnosti

Iako sitan za robusnu osobu, 7030 Rugged Extreme ima IP-65 i MIL-STD 810 ocjene za preživljavanje u najekstremnijim uvjetima. Specifikacije vojne razine znači da je novi Latitude testiran na pad s visine do četiri stope i testiran na temperaturu od -20 F do 145 F. IP-65 ocjena znači maksimalnu zaštitu od prašine, prljavštine i prodora vode kako biste bili mirni da vaš tablet—i osjetljivi podaci smješteni u njemu—prežive intenzivna vremenska okruženja. 7030 Rugged Extreme Tablet dolazi opremljen s Intel® Core™ i7 procesorom do 12. generacije, integriranom Iris® Xe® grafikom na i5 i i7 konfiguracijama i do 32 GB LPDDR5 memorije za snažne performanse u pokretu. I ne brinite da će vam ponestati prostora jer 7030 Rugged Extreme podržava do 2TB NVMe SSD.

Svestranost ovih dodataka proteže se na konfigurabilne priključke 7030 Rugged Extreme Tableta koji se mogu prilagoditi skenerom crtičnog koda, RJ-45, univerzalnim audio priključkom ili USB-A. Kao što možete vidjeti, Dell je napravio 7030 Rugged Extreme Tablet za prilagodbu raznim industrijama zbog čega također ima dva hardverska gumba koji se mogu programirati u aplikaciji Rugged Control Center.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.