Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 13, 2023
ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te ...
Ožujak 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, najavio je svoju ...
Ožujak 01, 2023
Predstavljamo nove modele uz AMD 3D V-Cache™ Tehnologiju za ultimativne gaming ...
Veljača 07, 2023
Pojačan na 6.0 GHz frekvencije, i9-13900KS predstavlja novi temelj u PC ...
Veljača 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributer, razvijatelj rješenja i ...
Veljača 01, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač ...
Siječanj 31, 2023
Nedavni izvještaj IDC MarketScape, najbolji u ICT industriji alata za procjenu ...
Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
ASBIS potpisao distribucijski ugovor s tvrtkom ONKRON

ASBIS potpisao distribucijski ugovor s tvrtkom ONKRON

ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike potpisali su s tvrtkom ONKRON-om ugovor o distribuciji sustava za montažu za AV opremu i drugu elektroniku .

ONKRON je globalni lider u dizajnu i proizvodnji stalka i nosača za poslovne zaslone i interaktivne ploče kao i za potrošačke televizore, monitore i drugu AV elektroniku. Onkron brand je u vlasništvu BM Global Group Corp., sa sjedištem u Dallasu, TX, i ima europske urede u Njemačkoj, Italiji i Velikoj Britaniji, kao i podružnice u Kini i Keniji.

ONKRON plasira vrhunska dizajnerska rješenja i modernu estetiku unutar internog tima dizajnera i inženjera koji rade u podružnicama u SAD-u i Kini te partnerskim studijima suvremenog dizajna u Italiji i Njemačkoj. Svi proizvodi podvrgavaju se dvostupanjskom procesu testiranja na licu mjesta u ispitnim postrojenjima tvrtke, oba koristeći poseban inženjerski softver, čime se osigurava najbolja kvaliteta u klasi.

«Oduševljeni smo mogućnošću da proširimo portfelj ASBIS-a s još jednim brendom koji nudi učinkovita rješenja najbolja u klasi. Suradnja s ONKRON-om pomoći će ASBIS-u da pruži dodatne usluge i potrošačkom tržištu i složenim distribucijskim projektima s dodanom vrijednošću, a također će pomoći u ispunjavanju profesionalnih AV rješenja naših vlastitih marki za instalacijske projekte. » - Denis Sudlenkov, voditelj poslovnog razvoja Prestigio Solutions, ASBIS.

O tvrtki Onkron

Onkron je vodeća privatna tvrtka u ergonomskim rješenjima za AV elektroniku koja posluje u Europi, SAD-u i Velikoj Britaniji. Onkron opslužuje i profesionalna i potrošačka tržišta s raznim TV stalcima, monitorima i nosačima za projektore. Onkronovi krajnji kupci uključuju vladine organizacije, poslovne korisnike različitih veličina, kao i pojedince. Dodatne informacije o Onkronu dostupne su na našoj web stranici www.onkron.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.