Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Prestigio Click&Touch 2 - pametna tipkovnica i touchpad u jednom za sve uređaje

Ožujak 03, 2021

Prestigio, Clevetura, Keyboard

Prestigio Click&Touch 2 - pametna tipkovnica i touchpad u jednom za sve uređaje

Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne tipkovnice. Ovaj proizvod kombinira funkcije tipkovnice, touchpada i miša u jednom. Click&Touch 2 bit će dostupne za prodaju u ožujku.

KUPITE ONLINE

Prestigio Click&Touch 2

Provjerite dostupnost s vašim prodajnim predstavnikom

Prestigio Click&Touch 2 je nova generacija multimedijskog uređaja koji kombinira tipkovnicu, touchpad funkcionalnost i miša. Možete je koristit da tipkate tekst, ili kontrolirate funkcije putem pokreta, isto kao kod korištenja touchpad uređaja.Ovaj proizvod može se spojiti na pametni telefon, tablet, računalo, pametan TV ili interaktivni panel kao i za korištenje s igračim konzolama.

Vaš tablet računalo jednostavno pretvorite u radno računalo kada god trebate

Prestigio Click&Touch 2 je proizvod za one koji rade od kuće i u uredu, često putuju ili odlaze na sastanke ili samo žele nešto inovativno. Možete ju koristiti bilo da je riječ o klasičnom u uredu ili kućnom uredu kao i na sajmovima il ikonferencijama.

Uobičajeni pokreti i akcije postaju još jednostavniji i u novom dizajnu

S ovom tipkovnicom možete raditi na do četiri mjesta istovremeno , bez potrebe da se svaki puta spajate iznova na odabrani uređaj. Proizvod je opremljen s jednim USB Type-C priključkom i Bluetooth uređajem s tri kanala kako bi se spojili na željene uređaje. Sada možete tipkati i raditi s dokumentima na vašem tablet uređaju, pametnom telefonu ili računalo uz jednostavno prebacivanje između njih.

Jednostavna za upotrebu tipkovnica za tekst, video i fotografije

Zahvaljujući fizičkim tipkama, vrlo je jednostavno kliknuti, odabrati i pomaknuti odabrane dokumente nego putem touchpada. Područe tipkovnice namijenjeno za multimedijske funkcije osjetljivo je na dodir i smješteno je na vrhu tipkovnice: na lijevoj strani tu su tipke za premotavanje video zapisa na željeni dio, dok su na desnoj strani kontrole za namještanje intenziteta zvuka. Zahvaljujući mehanizmu tipaka u obliku škara, dubina pritiske tipke je od 1.5 mm, što pruža dojam rada kao i kod tipkovnica na prijenosnim računalima.

Kontrole gestama za uvečanje, pomicanje editiranje fotografija, video i drugih zapisa

Touchpad segment zauzima 80% radne površine, te su senzori ugrađeni u samim tipkama. Tipke odgovaraju na dodir, tapkanje i geste kao i kad koristite miša ili touchpad. Možete tipkati, uvečavati, pomicati bez da pomičete ruku na drugu poziciju. Tapkanje i geste su procesuirane automatski dok je kotrola kursora miša uobičajena kao i na touchpadu.

Trenutno prebacivanje između modova rada tipkovnice

Prestigio Click&Touch 2 nudi glatki prijelaz između tipkovnice i touchpad funkcionalnosti. Integrirani kontroler u tipkama detektira vaše pokrete i mijenja mod rada u ovisnosti o položaju prstiju i gesti u svakom trenutku te se prebacuje neprimjetno na željeni mod rada. Vrlo korisno osobama koje tipkaju i žele odbiti video poziv bez da prekidaju rad.

Click&Touch 2 je jednostavan za prilagodit svakom korisniku

Clevetura aplikacija osigurava mogućnost personifikacije i prilagodbe touchpad  područja kako bi zadržali svoje navike rada i komfor: naprimjer, možete pretvorit cijelu tipkovnicu u touchpad ili samo jedan njen dio. Touchpad područje možete pozicionirati lijevo ili desno . Ova funkcionalnost čini tipkovnicu prilagodljivom bilo da je riječ o dešnjacima ili ljevacim. Aplikciaj omogućuje download nadogradnji, promjenu brzine i osjetljivosti kursora, različite profile za  Mac OS, iPad OS, Android, i Windows sustave.Prestigio Click&Touch 2 je inovativan uređaj koji traže ugodnost i funkcionalnost gdje god se nalazili.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.