Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
Prestigio Click&Touch inovativna tipkovnica pobjednik Red Dot 2020 dodjele nagrade

Travanj 06, 2020

Prestigio, Clevetura, AWARD

Prestigio Click&Touch inovativna tipkovnica pobjednik Red Dot 2020 dodjele nagrade

Prestigio Click&Touch multimedijska touchpad tipkovnica osvojila je četiri Red Dot nagrade u sklopu dodjele istoimenih nagrada za 2020. godinu za izvanrednu kvalitetu dizajna.

Stručni žiri Red Dot-a donio je konačnu odluku: Prestigio Click & Touch tipkovnica je pobjednik Red Dot dodjele nagrada za dizajn proizvoda 2020 i odnio je pobjedu u čak 4 Red Dot kategorije:

  • Inovativni proizvod (u kategoriji: Računalne i informacijske tehnoogije);
  • Računalna i informacijska tehnologija;
  • TV i kućna zabava;
  • Pametan proizvod (u kategoriji: TV i kućna zabava)

To znači da je Prestigio multimedijska tipkovnica s touchpadom jedan od pobjednika u najpoznatijem svjetskom natjecanju za dizajn.

Prestigio Click&Touch dizajniran je u suradnji s tvrtkom Clevetura LLC, dizajnerskom kućom sa sjedištem u Minsk High Tech Parku u Bjelorusiji i specijalizirana je za integraciju touch tehnologije na mehaničke "scissor" tipke.

Pobjeda u više nominacija ostvarena je zbog činjenice što je Click&Touch potpuno nov način unosa informacija i inovativna promjena u industriji tipkovnica i touchpada, kombinirajući dva različita uređaja.

Click&Touch uključuje mogućnosti tipkovnice, touchpada i miša, pružajući automatski neometan prijelaz između tipkanja i kontrole kursora. Sistem tipkovnice ima funkciju "pametnog prebacivanja" i "razumije" u kojem režimu korisnik radi, automatski prelazeći kako bi obavljao funkcije tipkovnice i touchpada.

Prestigio Click&Touch tipkovnica s outchpadom, koja djeluje na temelju Clevetura's Touch on Keys® tehnologije, predstavlja savršenu kombinaciju upotrebe i funkcionalnosti. Uređaj je tehnički napredan i vizualno privlačan te olakšava upravljanje pametnim televizorom, računalom, interaktivnom pločom, gaming konzolom, tabletom pa čak i pametnim telefonom. Do 5 uređaja se može istovremeno povezati na Click&Touch tipkovnicu uz pomoć 3 Bluetooth kanala, USB Type C-konektora i /ili RF.

Detaljna evaluacija proizvoda u kategorijama Red Dot Award dodjele nagrada:

Dizajn proizvoda nudi dizajnerima i proizvođačima iz cijeloga svijeta platformu za procjenu njihovih proizvoda. Tijekom 2020. godine, dizajneri i kompanije iz 60 zemalja aplicirali su više od 6500 priozvoda. Mežuanordni žiri čine iskusni sutrčnjaci iz različith disciplina koji se okupljaju oko 65 godina kako bi odabrali najbolje dizajne godine. Procesodlučivanja traje nekoliko dana i zasnovan je na dva glavna kriterija: suci testgiraju sve podatke kako bi procijenili, ne samo dizajn, već i odabrani materijal, nivo izrade, površinsku strukturu i funkcionalnost. Nakon intenzivnih diskusija, oni donose odluku o kvaliteti dizajna proizvoda. Pod motom "U potrazi za dobrim dizajnom i inovacijama", samo najbolji dobivaju nagradu.

Čestitamo Prestigio i Clevetura timovima. Vrlo ohrabrujuće.

 

Kontaktirajte ASBIS za sve upite i informacije.

 

Kako biste saznali više o Prestigio Click&Touch multimedijskoj tipkovnici, posjetite: https://click-n-touch.prestigio.com/

 

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.