Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 25, 2020
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT proizvoda u Europi, Bliskom ...
Svibanj 20, 2020
Dostupan je niz prilagođenih opcija za cyber-sigurnost i upravljanje krajnjim ...
Svibanj 18, 2020
ASBIS je postao Solutions Integration partner za Teslu i Quadro, kao i vGPU ...
Svibanj 18, 2020
AMD
AMD je predstavio novi profesionalni grafički akcelerator - AMD Radeon ™ Pro ...
Svibanj 13, 2020
Akcijski popust na kombinaciju DELL monitora i OptiPlex računala.
Najnoviji i najnapredniji Prestigio Multiboard od sada dostupan

Srpanj 25, 2019

Najnoviji i najnapredniji Prestigio Multiboard od sada dostupan

Prestigio najavio ažuriranu verziju Prestigio Multiboarda s dijagonalom od 98 inča.

Prestigio je najavio objavljivanje ažurirane verzije Prestigio Multiboard s dijagonalom od 98 inča. Novi Multiboard jedan je od najvećih i najmoćnijih u Prestigio liniji, opremljen procesorom Intel Core i7-8700 s maksimalnom frekvencijom od 4,6 GHz, što osigurava brzi rad, 16 GB RAM-a zajedno s dodatnom video karticom koji jamče brzo učitavanje i realističnu grafiku, a veliki kapacitet od 512 GB SSD-a omogućit će Vam neograničeno spremanje dokumenata i multimedijskih datoteka.

Impresivna razlučivost fotografija pomoću UHD-a s visokom točnošću prijenosa postiže se zaslonom temeljenim na ELED tehnologiji. Osim toga, zaslon je opremljen tehnologijom multiTouch, najboljom u klasi, koja podržava do 20 dodirnih točaka i do 10 točaka za pisanje koje se mogu koristiti istovremeno, kao i mogućnost korištenja 2 boje za pisanje u isto vrijeme.

Novi minimalistički i elegantni dizajn Multiboarda odgovara svakom stilu i interijeru, a uski okvir uređaja osigurava učinkovitost i lakoću rada. Istovremeno, Prestigio Multiboard je izdržljiv, robustan i zaštićen u svako doba (Mohsova razina 7), a metalno kućište Vam omogućuje da koristite uređaj i u sali za sastanke i u javnoj dvorani bez straha za njegovu sigurnost.

Prestigio Multiboard 98" dolazi s već instaliranom verzijom operacijskog sustava Windows pro10, a uključuje i mnoštvo korisnoih softvera, tako da korisnik ne dobiva samo uređaj, nego i cjelovito rješnje za obrazovanje ili poslovanje. Otvorite daoteke, pregledajte web stranice, reproducirajte videozapise, crtajte, obilježavajte, snimajte i komunicirajte. S novom razinom računalne snage procesora, uz Multiboard možete uživati u najvišim performansama, čak i uz najzahtjevnije aplikacije, a i suradnja je jednostavnija uz korištenje Multiboarda.

 

Iskusite pravu snagu Prestigio Multiboarda 98" već danas!

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.