Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
Prestigio lansirao prve power bankove na bazi grafena u Europi: brže punjenje i duži vijek trajanja

Kolovoz 07, 2020

Prestigio

Prestigio lansirao prve power bankove na bazi grafena u Europi: brže punjenje i duži vijek trajanja

Prestigio, brend u vlasništvu ASBISc Enterprises Plc grupacije, u svoju ponudu uvodi Power Bank-ove - prve u Europi koji koriste grafen, jedan od najperspektivnijih materijala u modernoj elektronici.

NARUČITE ODMAH

Graphene PD

Kontaktirajte Vašeg ASBIS prodajnog predstavnika

 

Power bankovi Graphene PD serije nude brzo i bežično punjenje te omogućuju punjenje nekoliko uređaja istovremeno. Graphene tehnologija ih štiti od pregrijavanja i produžava im život tri puta u usporedbi s tradicionalnim baterijama. Oba modela iz ove serije, Graphene PD 10.000 mAh i Graphene PD Pro 20.000 mAh, izrađeni su od visokokvalitetnog metala i kaljenog stakla, a dolaze s futrolom od prave kože.

Prestigio power bankovi su jedinstveni jer se temelje na grafenu, materijalu izuzetne toplinske vodljivosti i pokretljivosti elektrona koji je siguran za okoliš. To znači da su uređaji otporni na visoke temperature i pune se nekoliko puta brže od svojih kolega. Konkretnije, modelu 10.000mAh Graphene PD treba svega 50 minuta kako bi postigao 100% napunjenosti baterije (kada koristite 60W punjač), dok se 20.000mAh Graphene PD Pro puni u svega 100 minuta.

Oba modela imaju priključke Type-C i USB 3.0, što vam omogućuje da istovremeno punite nekoliko uređaja - tablete, pametne telefone, slušalice, Bluetooth zvučnike i druge. Graphene PD Pro 20.000 mAh može puniti prijenosno računalo s omogućenim PD-om, a funkcija Pass-Through omogućava punjenje power banka čak i kad se puni. Pored nevjerojatne brzine punjenja, korisnici ove serije uživat će u bežičnom punjenju od 10 W i univerzalnoj kompatibilnosti s bilo kojim uređajem Qi standarda (induktivno punjenje).

Prestigio grafenski power bankovi za napajanje također imaju sigurnosni sustav punjenja na više razina koji je u potpunosti sukladan sa svim međunarodnim standardima.

Graphene PD modeli koriste najbolje materijale najviše kvalitete: metal i kaljeno polirano staklo. To je upravo ona vrsta proizvoda koja privlači korisnika ne samo svojim tehničkim specifikacijama, već i svojim elegantnim dizajnom. Njihovo promišljeno kućište uključuje zaslon s informacijama o trenutnoj razini napunjenosti i preostalom vijeku trajanja baterije. Kao lijep bonus i dodatna zaštita, uređaji dolaze u elegantnoj futroli od prave kože.

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.