Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Prestigio Supreme 2-u-1 zvučnik

Listopad 09, 2020

Prestigio

Prestigio Supreme 2-u-1 zvučnik

Prestigio predstavlja prijenosni zvučnik Supreme s jedinstvenim magnetskim dizajnom i True Wireless Stereo funkcijom. Prestigio Supreme pravo je utjelovljenje tehnološkog magnetizma: dva zvučnika mogu se kombinirati u jedan zvučnik od 16W u sekundi, a mogu se i brzo transformirati natrag u dva zvučnika od 8W.

NARUČITE ODMAH

Supreme

Provjerite dostupnost kod Vašeg ASBIS prodajnog predstavnika

 

Po čemu je Prestigio Supreme jedinstven? Ovaj stereo zvučnik kombinira snažan i čist zvuk u magnetskom kućištu koje se može odvojiti u dva dijela. Instalirajte dva zvučnika u različite kutove prostorije i uživajte u surround impresivnom zvuku ili ih kombinirajte u jedan zvučnik od 16 W za maksimalan zvuk.

Supreme je opremljen baterijom koja jamči do 15 sati neprekidne reprodukcije glazbe. Savršen je izbor za ugodnu zabavu ili tulum s prijateljima. Stvorite popis za reprodukciju svojih omiljenih pjesama ili vjerujte glazbenom ukusu svojih prijatelja koji mogu reproducirati njihove pjesme pomoću pametnog telefona i Bluetooth modula. Doseg bežične veze je 36 m na otvorenom i 10 m na zatvorenom.

Zahvaljujući True Wireless Stereo funkciji, Supreme zvučnik ispunit će svaki prostor nevjerojatnim zvukom i pomoći vam u stvaranju ugodne atmosfere na bilo kojoj zabavi. Prestigio Supreme pruža ne samo visokokvalitetni zvuk, već i glasovno potpomognutu podršku za Siri i Google Now, tako da ćete uvijek biti u tijeku s događajima. Zamolite svog virtualnog pomoćnika da postavi alarm, obavijesti vas o vremenskoj prognozi ili pročita najnovije vijesti dok idete na posao ili na važan događaj.

Među značajkama prijenosnog zvučnika vrijedi istaknuti funkciju glasovne povezanosti koja omogućuje primanje poziva, čak i dok slušate glazbu. Glazba će se prestati reproducirati kad odgovorite na poziv, a nakon završetka poziva audio će se i dalje automatski reproducirati.

Sam zvučnik ima ovalni oblik, a njegove glatke linije ističu elegantan dizajn, smišljen do posljednjih detalja. Ovaj model dostupan je u tri boje: crvenoj, bijeloj i crnoj. Kućište je uokvireno silikonom, koji je gladak na dodir. To sprječava da vam zvučnik isklizne iz ruku, a metalni dio olakšava prijenos do odredišta.

Prestigio Supreme osigurava nezaboravne sastanke s prijateljima.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.