Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Srpanj 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada prije, s novim Ryzen ™ 3000XT ...
Lipanj 29, 2020
U lipnju 2020., Intel je lansirao “Lakefield” Intel Core procesesore s Intel ...
Lipanj 12, 2020
Start with Dell - pridružite se Dell Technologies partnerskom programu i ...
Lipanj 04, 2020
Dell Go Bigger Latitude & Displays promotivno razdoblje traje od 1. lipnja do ...
Lipanj 03, 2020
Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno ...
Lipanj 01, 2020
Tvrtka Bang & Olufsen predstavila je drugu generaciju nagrađivanog luksuznog ...
Svibanj 29, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. ...
Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 26, 2020
HPC sustavi su prvi višesmjerni GPU-ovi koji objedinjuju trening, ...
SonicWall proširuje distribuciju kroz ASBIS u CEE zemlje

SonicWall proširuje distribuciju kroz ASBIS u CEE zemlje

SANTA CLARA, Kalifornija Calif. — SonicWall, cijenjena kompanija koja se bavi pružanjem sigurnosnih rješenja za preko 1 milijun mreža u svijetu, objavilo je vijest o proširenju distribucijskog ugovora putem ASBIS-a za zemlje centralne i istočne Europe (CEE).

“ASBIS je predan, prilagodljiv i napredan distributer koji je u stanju potaknuti rast SonicWalla u Europi,” izjavio je SonicWall Senior Vice President and Chief Revenue Officer Steve Pataky. “Njihovi distribucijski kanali su brzi, pouzdani i provjereni, a to je velika prednost za kompaniju i proizvode koje nudimo.”

Ugovor će pružiti SonicWallu pristup širokom broju potencijalnih partnera u istočnoj Europi uključujući Bjelorusiju, Bosnu i Hercegovinu, Estoniju, Bugarsku, Hrvatsku, Cipar, Češku republiku, Grčku, Mađarsku, Latviju, Litvu, Maltu, Poljsku, Rumunjsku, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Ukrajinu i Kazakhstan.

“Suradnja s SonicWallom je izvrstan primjer win-win strategije, posebno kod rastućih zahtjeva za sigurnosti na mreži u zemljama gdje poslujemo,” izjavio je Yuri Ulasovich, COO ASBIS Enterprises. “Cybersecurity je postao značajan dio svakog poslovanja - a i dalje raste iz godine u godinu. Rješenja iz SonicWalla  pomažu nam da ponudimo najbolje rješenje kako partnerima tako i krajnjim korisnicima i organizacijama kroz našu distribucijsku mrežu.”

Ugovor uključuje pravo na distribuciju svih SonicWall sigurnosnih rješenja  — uključujući i cloud-based, multi-engine Capture Advanced Thread Protection sandbox uslugu te hardwarske uređaje kao i za Security as a Service (SECaaS) cjenovni model za pružanje sigurnosnih rješenja . 

S sjedištem na Cipru, ASBIS je agilan, efikasan distributer koji pomaže u distribuciji najznačajnijih robnih marki uključujući Apple, BlackBerry, Dell EMC, Infinidat, Infortrend, Intel, Mellanox, Microsoft, Samsung and Supermicro. Tvrtka posjeduje lokalne urede kroz cijelu EMEA regiju, s više od 1,300 stalno zaposlenih djelatnika te bazom od preko 30,000 aktivnih kupaca kroz doseg u 60 zemalja u cijelom svijetu.

Novi ugovor stupa na snagu u siječnju 2018.

Kompanija SonicWall

-SonicWall se bori protiv cyber-criminal industrije više od 25 godina i tako stoji u zaštitu malim, srednjim poduzećima i velikim kompanijama širom svijeta.Proizvodima je omogućena adekvatna cyber odbrana koja zadovoljava specifične potrebe više od 500.000 poduzeća u preko 150 zemalja. Ovakva poslovanja su dosta efikasnija i manjim strahom vezanim za sigurnost samog poslovanja.

Za više informacija posjetitie:

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.