Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 14, 2021
Intel je oduvijek bio proizvođač dijelova za integraciju. U 2021, kompanije je ...
Lipanj 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći Value-Added Distributor, razvijatelj rješenja za ...
Lipanj 07, 2021
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Lipanj 04, 2021
S porastom cyber prijetnji u i novim izazovima nadošlim kroz pandemiju, HUB ...
Lipanj 03, 2021
Novi visoko performansni CPU i GPU pomiču granice tradicionalno zračno hlađenih ...
Lipanj 01, 2021
Prestigio tvrtka u vlasništvu ASBISc Enterprises Plc grupe, vodećeg ...
Svibanj 27, 2021
Tvrtka Prestigio predstavila je novu stanicu za bežično punjenje mobilnih ...
Svibanj 24, 2021
PRESS RELEASE -24 May 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
Svibanj 20, 2021
Logitech je predstavio novu liniju proizvoda pod nazivom SCRIBE, whiteboard ...
Svibanj 17, 2021
Dell je pripremio novi dio programa iz serije "Win with Dell" u kojem Vas ...
Supermicro predstavio novu liniju Outodoor Edge sustava

Ožujak 05, 2020

SUPERMICRO

Supermicro predstavio novu liniju Outodoor Edge sustava

Robusni poslužitelji iskorištavaju standardne x86 platforme za prvoklasnu izvedbu podatkovnog centra do 5G RAN i Edge-a

Super Micro Computer, Inc., svjetski lider u računalnom, skladišnom i mrežnom rješenju i eko tehnologiji, je prvi koji je na tržište plasirao OutDoor Edge System - IP65 poslužitelje za 5G RAN kućišta, AI i druge inteligentne aplikacije koje se temelje na Intel Xeon D procesorima i Intel Xeon Scalable procesorima druge generacije sa širokim opcijama konfiguracije. Ovi novi sustavi idealni su za otežana vanjska okruženja i podržavaju kretanje industrije prema open-source softveru i raščlanjenom hardveru.

Novi načini implemenacije

“Supermicro visoko prilagodljivi SuperServeri za ekstremnu upotrebu, daje operaterima podatkovnih centara i Telco operaterima nove načine implementacije u usporedbi s industrijskim konkurentima,” rekao je Charles Liang, predsjednik i Supermicro CEO. “Ova rješenja utvrđuju vodstvo Supermicra u području visokih performansi, efikasnih IT rješenja i smanjenja TCO-a.”

Uz mogućnosti CPU-a, novi Supermicro sustavi koriste FPGA i GPU akceleraciju s 3 PCI-E slota za proširenje mogućnosti. To je presudno za poboljšanu AI razmjenu u stvarnom vremenu via GPU kartica i 5G RAN softvera plus open-standard site-to-site komunikaciju s FPGA akceleratorskim karticama. Uz SSD, M.2, i EDSFF mogućnosti pohrane, ovi unaprijeđeni serveri isto tako mogu lokalno distribuirati spremljeni medijski sadržaj ili pohranjivati video nadzor i druge osjetljive podatke.

Razne kombinacije procesora i memorije za prilagođena rješenja

Na temelju Supermicro Building Block Solutions®, ovi 5G sustavi mogu se konfigurirati s različitim kombinacijama procesora i memorije tako da kupci mogu prilagoditi svoja rješenja za inteligentno usmjeravanje podatkovnim centrom. Supermicro ima veliko iskustvo s popularnim virtualizacijskim softverom i sotverom kao što je Kubernetes kako bi se olakšalo učinkovito djelovanje te posjeduje višestruke poslužitelje s certifikatom NGC-Ready for Edge za proširenje AI mogućnosti u javnim i privatnim mrežama.

Članstvo Supermicra u O-RAN savezu podržava njegovu inicijativu za promicanje otvorene 5G RAN arhitekture za evoluciju 4G na 5G mreže. Otkad se pridružio O-RAN savezu, Supermicro je razvio referentna rješenja s nekoliko vodećih telekom operatera i pružatelja sotfverskih usluga. Ovo kompaktno rješenje omogućava brzo pokretanje prilagodljivih 5G mreža.

Ovi poslužitelji izgrađeni na sveobuhvatnom portfelju 5G and Edge računalstva, uključujući E403-9P-FN2T i 1019P-FHN2T sustave predstavljene u 2019., nadopunjuju proizvode visokih performansi za podatkovni centar, kao što je multi-node BigTwin™ i SuperBlade® te MicroBlade™, koji podržavaju virtualnu 5G mrežu.

 

 

Za više informacija o Supermicro proizvoda kontaktirajte nas na: vad@asbis.com

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.