Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 29, 2022
Supermicro je predstavio preko 20 blokova rješenja koji omogućuju korisnicima ...
Rujan 26, 2022
AENO, mlad i dinamičan proizvođač malih kućanskih uređaja proširio je svoju ...
Rujan 21, 2022
Intel povečava fokus na svoje vodeće proizvode Intel Core, Intel Evo i Intel ...
Kolovoz 30, 2022
Novi AMD socket AM5 platforme kombinira prvi an svijetu procesor s 5nm ...
Kolovoz 29, 2022
ASBIS Groupa predstavlja ključne proizvode iz svojeg portfelja kroz partnerstvo ...
Kolovoz 25, 2022
AMDje objavio vijest o livestream premijer“together we advance_PCs”, na kojoj ...
Kolovoz 16, 2022
Sve prikupljene donacije namijenjene su kupnji medicinske opreme u Ukrajini.
Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Supermicro predstavio novu liniju Outodoor Edge sustava

Ožujak 05, 2020

SUPERMICRO

Supermicro predstavio novu liniju Outodoor Edge sustava

Robusni poslužitelji iskorištavaju standardne x86 platforme za prvoklasnu izvedbu podatkovnog centra do 5G RAN i Edge-a

Super Micro Computer, Inc., svjetski lider u računalnom, skladišnom i mrežnom rješenju i eko tehnologiji, je prvi koji je na tržište plasirao OutDoor Edge System - IP65 poslužitelje za 5G RAN kućišta, AI i druge inteligentne aplikacije koje se temelje na Intel Xeon D procesorima i Intel Xeon Scalable procesorima druge generacije sa širokim opcijama konfiguracije. Ovi novi sustavi idealni su za otežana vanjska okruženja i podržavaju kretanje industrije prema open-source softveru i raščlanjenom hardveru.

Novi načini implemenacije

“Supermicro visoko prilagodljivi SuperServeri za ekstremnu upotrebu, daje operaterima podatkovnih centara i Telco operaterima nove načine implementacije u usporedbi s industrijskim konkurentima,” rekao je Charles Liang, predsjednik i Supermicro CEO. “Ova rješenja utvrđuju vodstvo Supermicra u području visokih performansi, efikasnih IT rješenja i smanjenja TCO-a.”

Uz mogućnosti CPU-a, novi Supermicro sustavi koriste FPGA i GPU akceleraciju s 3 PCI-E slota za proširenje mogućnosti. To je presudno za poboljšanu AI razmjenu u stvarnom vremenu via GPU kartica i 5G RAN softvera plus open-standard site-to-site komunikaciju s FPGA akceleratorskim karticama. Uz SSD, M.2, i EDSFF mogućnosti pohrane, ovi unaprijeđeni serveri isto tako mogu lokalno distribuirati spremljeni medijski sadržaj ili pohranjivati video nadzor i druge osjetljive podatke.

Razne kombinacije procesora i memorije za prilagođena rješenja

Na temelju Supermicro Building Block Solutions®, ovi 5G sustavi mogu se konfigurirati s različitim kombinacijama procesora i memorije tako da kupci mogu prilagoditi svoja rješenja za inteligentno usmjeravanje podatkovnim centrom. Supermicro ima veliko iskustvo s popularnim virtualizacijskim softverom i sotverom kao što je Kubernetes kako bi se olakšalo učinkovito djelovanje te posjeduje višestruke poslužitelje s certifikatom NGC-Ready for Edge za proširenje AI mogućnosti u javnim i privatnim mrežama.

Članstvo Supermicra u O-RAN savezu podržava njegovu inicijativu za promicanje otvorene 5G RAN arhitekture za evoluciju 4G na 5G mreže. Otkad se pridružio O-RAN savezu, Supermicro je razvio referentna rješenja s nekoliko vodećih telekom operatera i pružatelja sotfverskih usluga. Ovo kompaktno rješenje omogućava brzo pokretanje prilagodljivih 5G mreža.

Ovi poslužitelji izgrađeni na sveobuhvatnom portfelju 5G and Edge računalstva, uključujući E403-9P-FN2T i 1019P-FHN2T sustave predstavljene u 2019., nadopunjuju proizvode visokih performansi za podatkovni centar, kao što je multi-node BigTwin™ i SuperBlade® te MicroBlade™, koji podržavaju virtualnu 5G mrežu.

 

 

Za više informacija o Supermicro proizvoda kontaktirajte nas na: vad@asbis.com

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.