Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 18, 2022
New systems are designed to make your data center infrastructure better, ...
Studeni 17, 2022
Novi NUC pogoni otključani Intel Core procesor 13 generacije, donoseći novu ...
Studeni 17, 2022
An extensive portfolio of servers and storage systems powered by the upcoming ...
Studeni 11, 2022
Uz nanadmašne performanse, predvodništvo u novim tehnologijama energetske ...
Studeni 09, 2022
Zaradite dodatne bodove u ekskluzivnim Intel kvartalnim promocijama.
Studeni 04, 2022
ASBIS Hrvatska sa zadovoljstvom objavljuje da se g. Marko Malić pridružio ...
Studeni 04, 2022
Prva na svijetu Gaming GPU s Chiplet tehnologijom. Stvorena na nevjerojatnoj ...
Studeni 04, 2022
ASBIS kao VAD distributer ostaje predan daljnjem razvoju prodajnih kanala za ...
Listopad 27, 2022
Infinidat, vodeći pružatelj rješenja za pohranu podataka kod poslovnih ...
Listopad 01, 2022
13. generacija Intel Core desktop procesora donosi najnaprednije iskustvo ...
Supermicro obnovio liniju Scality RING rješenja Facilitate Deployment of Enterprise Software-Defined Storage

Srpanj 20, 2021

Supermicro

Supermicro obnovio liniju Scality RING rješenja Facilitate Deployment of Enterprise Software-Defined Storage

Supermicro donosi optimizirano softverski deninirano rješenje za pohranu podataka za upravljanje velikim nestrukturiranim podacima u suradnji s vodećom softverskom kompanijom.

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), vodeći svjetski dobavljač u enterprise računalnim, pohrani, mrežnim te green računalnim rješenjima i tehnologiji, nadogradio je svoje internet stranice i portfelj rješenja vezana za kompleksne SDS Storages sustave temeljene na Supermicro Hardware and Scality RING Software sustavu.  

Yuri Slukhai, Server Focus Group Leader i BDM u ASBISc Enterprises Plc izjavio je : “Jedno od glavnih rješenja za pohranu nestrukturiranih podataka i media podataka je korištenje sustava za pohranu datoteka i objekata, koji imaju visoku skalabilnost i nisku cijenu pohrane 1GB / 1PB podataka. A vjedna od vodećih kompanija u ovom segmentu tržišta je Scality rješenje s "software-defined storage" (SDS)  pohranom, poznatom i kao Scality RING. Prva verzija je ovog sustava za pohranu bila je još 010 godine i danas predsatavlja skalabilno rješenje rješenje koristeći peer-to-peer komunikaciju te arhitekturu "shared-nothing" pogonjenu na x86 serverima.

Jedan od vodećih proizvođača certificiranih za Sсality RING rješenja je Supermicro, koja nudi posebno pripremljene modele svojih serverskih rješenja, razvijenih i certificiranih u suradnji s kompanijom Scality.

Za št osluži ovo rješenje i kako se izrađuje?

Scality RING softver je smješten na grupu povezanih servera koja se sastoji od minimalne konfiguracije tri servera za pohranu temeljenih na Supermicro serverima (poptuno ili parcijalno popunjenih), te mogu biti skalirani na preko 100PB, te implementira poptuni set pristupa, podatakovne zaštite i upravljačkih usluga. Supermicro/Scality Storage može biti implementirano u 2 osnovna HW-rješenja - kao za Throughput Performance/Capacity Storage te za  High-Capacity Scale-out Storage rješenja.

Scality RING podržava mnoge podatkovne pristupne protokole, uključujući Amazon Web Services (AWS) IAM & S3 (kompatibilne API s jednsotavnim HTTP) temeljene na Representational State Transfer (REST) te  Swift, i NFS pdoatkovni pristup (v4) , SMB / CIFS and FUSE. Supermicro s svojim serverima osigurava TCO i CapEx efikasnost za hardver i jednsotavne naknadne ugradnje.

Rješenje je opremljeno kao potpuno sklopljeno u Supermicrovoj tvornici s dodanom Scality RING licencom. koja zahtjeva predugradnju na korisničkoj strani i uključuje navedene softverske komponente:

  • Najviši sloj: skalabilni pristup podtakovnom pristupu uslugama (connector serveri) su locirani, koji osguravaju podatke za aplikacije šutem protokola kao i za nadgledanje za centralizirano upravljanje i nadzor cijelog sustava.
  • Srednji sloj je virtualna distribucija uz MESA DBMS za pohranu meta podataka, sustava pohrane, I/O- postupaka kao i web upravljački portal. MESA  osigurava objektno indeksiranje i upravljački meta podatkovni sofver za  Scality Scale-out file system (SOFS) kao dodatni sloj. Jedna aplikacija može korisitti više RING-konektora istovremeno za pristup podatcima ukoliko je potrebno.
  • Najniži sloj je sloj naslaganih sustava za pohranu u formatu virtualnog sustava za pohranu
  • Kako bi osigurali največu dostupnost objekten pohrane (do “14 *nines” ) u Scality RING-u, umjesto klasične RAID tehnologije, razni sustavi zaštite podataka se koriste a koji su optimizirani za sustav distribucije podataka, uključujući lokalni i geografski distriburiani repliciranisustavi te kodiranje a koji mogu korisitit se u jednom konektoru.

Primjeri Scality RING implementacije su vladine organizacije, bolnice i zdravstvene ustanove , medijske ustanovei pružatelji sadržaja kao i telekom i cloud obavljatelji. ”

Rješenje pruža petabajtnu mogućnost pohrane te nsiku cijenu  za skaliranj, visoke performanse otpornostuparene s Supermicrovom predefiniranom hardverskom konfiguracijom koja nudi ugradnju kao jednog uređaja i usluga koje su u skladu s očekivanjim enterprise nivoa.

Uz ova rješenja, kupci mogu rapsorediti i performansno optimizirane kao i kapacitivno optimizirane sustave za pohranu, različite razine trajnosti podataka i podršku za "small-to-large" objekte ili podatkovnu podršku za datoteke u jednom globalnom prostoru. Korinsik može operirati i upravljati iznimo velikim podatcima, globalno raspršiti podatkovne operacije na jednostavan i cjenovno povoljan način, automatizirati mnoge zajedničke operacije pohrane. RING Supervisor UI je sveobuhvatan, unificiran portal koji sadrži sve aspekte za motrenje, upravljanje i održavanje.

Više informacija o Supermicro Solution for Scality® RING®>>

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.