Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Kolovoz 29, 2022
ASBIS Groupa predstavlja ključne proizvode iz svojeg portfelja kroz partnerstvo ...
Kolovoz 25, 2022
AMDje objavio vijest o livestream premijer“together we advance_PCs”, na kojoj ...
Kolovoz 16, 2022
Sve prikupljene donacije namijenjene su kupnji medicinske opreme u Ukrajini.
Kolovoz 03, 2022
AENO je novi brand na hrvatskom tržištu koji je inovativnim specifikacijama ...
Srpanj 21, 2022
Nova Q3 Distributor Points promocija bodova je u tijeku!
Lipanj 29, 2022
ASBIS će nuditi mrežna rješenja tvrtke Edgecoresvojim partnerima u cijeloj EMEA ...
Lipanj 17, 2022
BlackBerry je prepoznat u dvije kategorije za svoju sigurnost, prikladnost i ...
Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
ASBIS portfelj brandova bit će predstavljen na IFA Berlin 2022

Kolovoz 29, 2022

ASBIS, IFA, Perenio, AENO, CANYON, Lorgar, Prestigio

ASBIS portfelj brandova bit će predstavljen na IFA Berlin 2022

ASBIS Groupa predstavlja ključne proizvode iz svojeg portfelja kroz partnerstvo s kompanijom 4PHONES na IFA 2022 konvenciji u Berliu od 2. do 6. rujna.

Veliki broj traženih i inovativnih modela hi-tech uređaja biti će dostupna za demonstraciju i diskusiju za posjetitelje. ASBIS je krenuo s suradnjom s tvrtkom 4Phones na distribuciji svojeg portfelja u 2022. godini.

ASBIS je vodeći leading distributer s dodanom vrijednošću, developer i dobavitelj IT i IoT rješenja, hardvera i softverskih rješenja, cloud-based usluga i tehnologija za stvaranje prikladnih ponuda za partnere, poslovne klijente kao i krajnje korisnike. ASBIS je postavio zahtjevni centar kontrole kvalitete, temeljito testriajući proizvode u svakom koraku proizvodnej prije stavljanja u prodaju kroz različite prodajne kanalae. Svi proizvodi posjeduju tražene certifikate sukaldnosti u prikladnim međunarodnim formatima.

Kompanija je fokusirana na kreiranje, razvoj i promociju širokog spektra kvalitetne tehnologije i proizvoda iz ASBIS portfelja brandova – AENO, Canyon, Lorgar, Prestigio i Perenio. Proizvodna linija svih brandova temeljna je na istraživanju tržišta i korisničkih potreba. Mladi i dinamični, rastući brand pametnih malih kućanskih aparata AENO će predstaviti nsvoje proizvode u nekoliko kategorija pametnih uređaja: pametna četkica za zube, pročiščavać zraka za lakše disanje i stvaranje zdravije mikroklime u zatvorenim prostorima, stolni blenderi i pametni grijači i uređaji za brzo i ukusno kuhanje, parni čistaći i robotizirani ususavači za savršeno čišćenje, pametni eco-friendly energetsko efikasni grijači s niskom potrošnjom energije koji omogućuju uštedu do 50% na računima za struju.

Među kategorijama proizvoda u kojima će se predstaviti Canyon, brand koji proizvodi kvalitetne i pristupačni dodatni pribor za računala i mobilne uređaje, predstavit će proizvode: baterije, bežične punjače, zidne punjače, nosače uređaja za automobile te kablove s raznim konektorima za različite uređaje. Lorgar, brand s kvalitetnim profesionalnim gaming uređajima cilja na donošenjegaming iskustva na novu razinu, uz gamepad uređaje, web kamere, slušalice, mikrofone i miševe namijenjene za učestalo igranje.

Prestigio, proizvođač konzumne elektronike, prikazat će car video recorders (DVRs), automatske otvarače boca i dodatni pribor za vina kao i jedinstvenu, prvu na svijetu touchpad tipkovnicu Click&Touch, prepoznatu kao user-friendly proizvod i višestruko nagrađen s Red Dot Awards nagradama. Perenio, specijaliziran za  Internet of Things i pametne uređaje, predstavit će PERENIO IONIC SHIELD™ Cold Plasma Emitter s CoV kapsulom koja sarži kompleksnu mješavinu metalnih iona koji smanjuju i potiskuju razinu koncentracije virusa u zatvorenim prostorima gdje se primjenjuje (na zrak i površinu),koji je testiran i potvrđen od strane ovlaštenih laboratorija.

ASBIS je predan u ponudi svojim poslovnim partnerima i klijentima inovativne i tražene tehnološke proizvode. Kompanija osigurava kvalitetu, prikladnu i pristupačnu cijenu proizvoda te napredne uređaje izrađene po najnovijoj tehnologiji. Takav pristup osigurava visoku kompetitivnost i i razvoj tržišta.  

Upoznate ASBIS team na IFA konvenciji kod partnerskog štanda 4PHONES (102b hala 6.2A) i uvjerite se sami!  

O kompaniji 4PHONES 
4Phones je preko 12 godina posvećena uvozu i distribuciji dijelova za mobilne uređaje, telefone i prijenosna računala najpoznatijih brandova  na europskom tržištu. Kompanija je fokusirna na malopordaje se tre i centre za popravke elektroničkih uređaja u cijeloj EU. Za više informacija posjetite: http://4phones.eu/  

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.