Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Srpanj 20, 2020
Osnaživanje radne snage uz pomoć GPU-a.
Srpanj 15, 2020
AMD je lansirao Threadripper PRO obitelj procesora, koja je svojim ...
Srpanj 10, 2020
Iskoristite značajno sniženje cijena Latitude prijenosnika i ostvarite pravo na ...
Srpanj 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada prije, s novim Ryzen ™ 3000XT ...
Srpanj 07, 2020
Najprodavanija serija dostupna je za sve koji proizvode sadržaj na Mac i iPad ...
Srpanj 06, 2020
ASBIS je postao službeni distributer proizvoda tvrtke Tintri®, pružatelja ...
Srpanj 02, 2020
Predstavljen je i novi poslužitelj G492-serije temeljen na AMD EPYC 7002 ...
Lipanj 29, 2020
U lipnju 2020., Intel je lansirao “Lakefield” Intel Core procesesore s Intel ...
Lipanj 25, 2020
Novi Supermicro poslužitelji s PCIe Gen 4 značajkama sadrži potpuno ...
Lipanj 18, 2020
Moderni podatkovni centri dobitvaju različite komponente koje treba ubrzati, ...
REDvolucija! WD® predstavlja nov seriju WD Red™ uređaja

Rujan 23, 2013

WD, storage, HDD

REDvolucija! WD® predstavlja nov seriju WD Red™ uređaja

New 2.5-inch up to 1 TB and 3.5-inch 4 TB NAS hard drives expand WD's power of choice.

BUY ONLINE

WD Red line

WD®, a Western Digital (NASDAQ: WDC) vodeća tvrtka na području pohrane podataka, objavio je vijest o širenju ponude u seriji WD® Red™ liniji SATA tvrdih diskova namjenjenih za kućne ili male uredske NAS (network attached storage) sustave s jednim do pet priključka za tvrdi disk. WD Red tvrdi diskovi sada su dostupni i u 2.5" formatu uz ponudu od 1 TB i 750 GB kapaciteta te u 3.5" verziji s 4 TB kapaciteta pohrane. Pogonjen s NASware™ 2.0 tehnologijom, WD Red je kompatibilan s najboljim svjetskim proizvođačima NAS uređaja te optimiziran da pruži najbolji odnos performansi i potrošnje energije.

“WD je definirao NAS kategoriju tako što je razvio najbolje tvrde diskove s specifičnom namjenom za korištenje u NAS uređajima” izjavio je  Matt Rutledge, vice president odjela za razvoj uređaja u WD-u. ”WD Red linija pridonosi jedinstvenim potrebama i okruženju NAS uređaja tako što prati potrebe korisnika i zahtjeve proizvođača uz istodobno osiguravanje velike kvalitete i pouzdanosti uređaja. Kroz komunikaciju s našim NAS partnerima i kupcima primjetili smo potrebu za razvojem 3.5" uređaja s 4TB kapacitetom ali i potrebu zs 2.5" uređajima s 750 GB i 1 TB kapacitetom, koji su izvrsni za primjenu kod malih NAS uređaja zbog samog hlađenja, male buke, male potrošnje energije posebno zato što se sve više razvijaju kompaktna NAS kućišta koji traže takve diskove.

”Analitičari tržišta vide da NAS segment kontinuirano raste i da predstavlja brzorastuči udio SOHO tržišta. I iz perspektive pprometa i terabyta , NAS tržište će rasti tijekom prognoziranog perioda (do 2015), potpomognut velikim promjenama i zahtjevima za pohranu podataka tijekom tog perioda  (Worldwide Personal and Entry Level Storage Tracker IDC 2013).

Nova generacija WD Red diskova osigurava najbolje za kupce ANS proizvoda uz novu verziju NASware™ 2.0 tehnologije, koja dodatno pobolšava pouzdanost sustava i štiti podatke u slučaju gubitka napajanja ili prekida komunikacije. Uz to, WD Red posjeduju značajku 3D Active Balance Plus™ tehnologije, poboljšane kontrole balansa koja znatno smanjuje vibracije i ukupno znatno poboljšava performasne, pouzdanost i smanjuje mogućnost mejhaničkih oštečenja. Ekskluzivno za kupce WD Red proizvoda, WD nudi premium 24x7 telefonsku podršku te ograničeno trogodišnje jamstvo.

Dodatni format i visoki kapacitet pohrane dodatno osnažuju ponudu i kvalitetu koja se reklamira sloganom WD-a “Power of Choice” , a što predstavlja našu stalnu fokusiranost na potrebe kupaca i klijenata. WD prepoznaje izazov i spreman je odgovorit svim specifičnim potrebama koje se javljaju na tržištu kako bi opravdali svoj status najboljeg svjetskog proizvođača uređaja za pohranu podataka.

Integirajući ih s WD NAS rješenjima, WD Red diskovi su kvalificirani za rad s velikim brojem  WDOEM partnera. Regularna lista kvalificiranih proizvoda i proizvođača koje podržava možete pogledati na stranicama WD-a.

WD Red NAS Hard Drive partneri

WD Branded Products

I-O Data Device, Inc.

QNAP Systems, Inc.

Synology Inc.

Thecus Tech., Corp.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.