Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
REDvolucija! WD® predstavlja nov seriju WD Red™ uređaja

Rujan 23, 2013

WD, storage, HDD

REDvolucija! WD® predstavlja nov seriju WD Red™ uređaja

New 2.5-inch up to 1 TB and 3.5-inch 4 TB NAS hard drives expand WD's power of choice.

BUY ONLINE

WD Red line

WD®, a Western Digital (NASDAQ: WDC) vodeća tvrtka na području pohrane podataka, objavio je vijest o širenju ponude u seriji WD® Red™ liniji SATA tvrdih diskova namjenjenih za kućne ili male uredske NAS (network attached storage) sustave s jednim do pet priključka za tvrdi disk. WD Red tvrdi diskovi sada su dostupni i u 2.5" formatu uz ponudu od 1 TB i 750 GB kapaciteta te u 3.5" verziji s 4 TB kapaciteta pohrane. Pogonjen s NASware™ 2.0 tehnologijom, WD Red je kompatibilan s najboljim svjetskim proizvođačima NAS uređaja te optimiziran da pruži najbolji odnos performansi i potrošnje energije.

“WD je definirao NAS kategoriju tako što je razvio najbolje tvrde diskove s specifičnom namjenom za korištenje u NAS uređajima” izjavio je  Matt Rutledge, vice president odjela za razvoj uređaja u WD-u. ”WD Red linija pridonosi jedinstvenim potrebama i okruženju NAS uređaja tako što prati potrebe korisnika i zahtjeve proizvođača uz istodobno osiguravanje velike kvalitete i pouzdanosti uređaja. Kroz komunikaciju s našim NAS partnerima i kupcima primjetili smo potrebu za razvojem 3.5" uređaja s 4TB kapacitetom ali i potrebu zs 2.5" uređajima s 750 GB i 1 TB kapacitetom, koji su izvrsni za primjenu kod malih NAS uređaja zbog samog hlađenja, male buke, male potrošnje energije posebno zato što se sve više razvijaju kompaktna NAS kućišta koji traže takve diskove.

”Analitičari tržišta vide da NAS segment kontinuirano raste i da predstavlja brzorastuči udio SOHO tržišta. I iz perspektive pprometa i terabyta , NAS tržište će rasti tijekom prognoziranog perioda (do 2015), potpomognut velikim promjenama i zahtjevima za pohranu podataka tijekom tog perioda  (Worldwide Personal and Entry Level Storage Tracker IDC 2013).

Nova generacija WD Red diskova osigurava najbolje za kupce ANS proizvoda uz novu verziju NASware™ 2.0 tehnologije, koja dodatno pobolšava pouzdanost sustava i štiti podatke u slučaju gubitka napajanja ili prekida komunikacije. Uz to, WD Red posjeduju značajku 3D Active Balance Plus™ tehnologije, poboljšane kontrole balansa koja znatno smanjuje vibracije i ukupno znatno poboljšava performasne, pouzdanost i smanjuje mogućnost mejhaničkih oštečenja. Ekskluzivno za kupce WD Red proizvoda, WD nudi premium 24x7 telefonsku podršku te ograničeno trogodišnje jamstvo.

Dodatni format i visoki kapacitet pohrane dodatno osnažuju ponudu i kvalitetu koja se reklamira sloganom WD-a “Power of Choice” , a što predstavlja našu stalnu fokusiranost na potrebe kupaca i klijenata. WD prepoznaje izazov i spreman je odgovorit svim specifičnim potrebama koje se javljaju na tržištu kako bi opravdali svoj status najboljeg svjetskog proizvođača uređaja za pohranu podataka.

Integirajući ih s WD NAS rješenjima, WD Red diskovi su kvalificirani za rad s velikim brojem  WDOEM partnera. Regularna lista kvalificiranih proizvoda i proizvođača koje podržava možete pogledati na stranicama WD-a.

WD Red NAS Hard Drive partneri

WD Branded Products

I-O Data Device, Inc.

QNAP Systems, Inc.

Synology Inc.

Thecus Tech., Corp.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.