Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
ASBIS proširuje Pure Storage pokrivenost na 9 novih zemalja srednje i istočne Europe

Listopad 05, 2023

Pure Storage

ASBIS će sada ponuditi Pure Storage rješenja korisnicima u 27 zemalja u EMEA, uključujući devet novih. Moderna tehnologija Pure Storagea, u kombinaciji s ASBIS-ovom stručnošću na tržištu, učinkovito će zadovoljiti rastuće zahtjeve poduzeća i pružiti im infrastrukturna rješenja bez premca.

ASBIS proširuje svoju Pure Storage pokrivenost na 9 novih zemalja srednje i istočne Europe

ASBIS i Pure Storage, IT pionir koji isporučuje najnapredniju tehnologiju i usluge za pohranu podataka na svijetu, uspostavili su partnerstvo 2018. godine sa zajedničkim ciljem suradnje u nizu zemalja uključujući središnju Aziju, baltičke države, Gruziju, Armeniju, Azerbajdžan, Kazahstanu i Ukrajini. U 2021. partnerstvo je dodatno prošireno na Cipar, Bugarsku, Sjevernu Makedoniju i Kosovo. Od 2022. partnerstvo se proširilo i na Grčku.

Kao rezultat njihove snažne suradnje, obje su tvrtke odlučile proširiti svoje partnerstvo na dodatnih 9 zemalja: Rumunjsku, Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Maltu, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju do sredine 2023. ASBIS sada distribuira tehnologiju Pure Storage korisnicima u EMEA regiji, pokrivajući 27 zemalja. Ova suradnja spaja ASBIS-ovu opsežnu tržišnu prisutnost i jedinstvena rješenja za upravljanje podacima Pure Storage koja se isporučuju putem modela Pure Storage Evergreen, omogućujući objema tvrtkama da učinkovito dosegnu i opsluže širi raspon kupaca na lokalnom tržištu. ASBIS i Pure Storage predani su bliskoj suradnji kako bi pomogli korisnicima u pokretanju inovacija, poboljšanju mogućnosti upravljanja podacima i osnaživanju poduzeća s skalabilnim i učinkovitim tehnologijama pohrane.

Nudeći Pure Storage rješenja, ASBIS može pružiti vodeću svjetsku održivu, visokoučinkovitu, all-flash tehnologiju pohrane, nudeći uvjerljivu vrijednost za korisnike koji traže učinkovita i pouzdana infrastrukturna rješenja kao što su:

• FlashArray//X™: NVMe i NVMe-oF niz za pohranu s optimiziranim performansama, all-flash, end-to-end, dizajniran za pružanje objedinjene pohrane blokova i datoteka s poslovnim performansama, pouzdanošću i dostupnošću za napajanje kritičnih poslovnih usluga
  • FlashArray//C™: NVMe polje za pohranu s optimiziranim kapacitetom, all-flash NVMe polje za pohranu koje iskorištava QLC flash za pružanje flash performansi uz hibridnu ekonomiju
  • FlashBlade//S™: unificirano brzo rješenje za pohranu datoteka i objekata (UFFO) kojim je lako upravljati, implementirati i koje se može skalirati prema vašim potrebama za pohranu
  • Obitelj Pure//E: po cijeni nabave usporedivoj s diskovnim alternativama, obitelj Pure//E pruža vrlo pouzdano i skalabilno rješenje koje brže daje bolje rezultate, čineći All-flash podatkovni centar stvarnošću
  • Ekonomičan. Učinkovit. Vječna. All-flash po cijeni diska—bez troškova diska
  • Kubernetes Data Services Platform Portworx — najcjelovitije potpuno integrirano rješenje za trajnu pohranu, zaštitu podataka, oporavak od katastrofe, sigurnost podataka, cross-cloud i migracije podataka te automatizirano upravljanje kapacitetom za aplikacije koje rade na Kubernetesu
  • FlashStack®: moderno rješenje za konvergentnu infrastrukturu (CI) koje kombinira FlashArray™ ili FlashBlade s Cisco validiranim tehnologijama za isporuku računalnih, pohranjivačkih i mrežnih resursa
  • AIRI//S™: Full-stack infrastruktura spremna za AI koja kombinira sirovu snagu NVIDIA GPU-a s ogromnim paralelizmom i visokom propusnom izvedbom FlashBladea

Yurii Koval, voditelj poslovnog razvoja pohrane podataka za psolovne korisnike, ASBIS Enterprises plc, komentirao je: “Oduševljeni smo što možemo najaviti proširenje našeg distribucijskog partnerstva s Pure Storageom, koje sada obuhvaća još više zemalja. Oklada na Pure Storage koju smo napravili prije pet godina sada pokazuje ispravnost našeg izbora. S Pure Storageom brzo rastemo na tržištima u razvoju. Ovaj rast dokaz je besprijekorne suradnje između naših timova. Naši ASBIS stručnjaci vrlo su vješti u radu s Pure Storage proizvodima i spremni su pomoći sistemskim integratorima, pružateljima usluga u oblaku i podatkovnim centrima u odabiru najboljih rješenja za njihove potrebe.

Geoff Greenlaw, potpredsjednik kanala EMEA & LatAm, Pure Storage, izjavio je: “Uspjeh naših partnera uspjeh je Purea. Kao tvrtka koja je 100% usmjerena na kanale, drago nam je proširiti naše partnerstvo s ASBIS-om, kako bi nam pomogli da osnažimo organizacije u regiji za inovacije pružajući dinamično iskustvo pohrane nalik oblaku koje je fleksibilno, na zahtjev i isporučeno kao kodirati."