Prestigio MultiBoard rješenje za konferencijske dvorane 

KUPITE ONLINE

Prestigio Multiboard Interaktivni ekran 

Upotrijebite Prestigio MultiBoard te apliakcije za dijeljenje sadržaja prikazanog na ekranu kako bi digitalizirali svaki sastanak

Prestigio u svojoj ponudi ima i ekrane velikog formata osjetljive na dodirkoji su namijenjeni za prezentacije zajedno s pripadajućom prorgamskom podrškom za spajanje na sve uređaje što ga čuini idealnim za konferencijske sobe.

MultiBoard kombinira moderan ekran osjetljiv na dodir u večličini od 55” do 98” te snažno računalo temeljeno na Windows Pro operativnom sustavu.

O Prestigio Multiboard rješenju

Ekran osjetljiv na dodir s ugrađenim računalom ili MultiBoard je jednostavan i multifunkcijski uređaj. Jedan uređaj zamijenjuje projektor, računalo, pisaču ploču i ekran u konferencijskoj sobi. Multiboard je izvrstan za sve vrste sastanaka i zadataka:

  • Organizacije korporativnih treninga i seminara 
  • Prodajnih prezentacija 
  • Sastanaka i pregovora
  • Konferencijskih poziva i webinara s sudionicima iz različitih zemalja i gradova 

Realna interaktivnost 

Koristite MultiBoard poput tableta: otvorite zapise, surfajte internetom, gledajte videozapise, slušajte muziku crtajte, zapisujte, označavajte i komunicirajte. Čak nije potrebno da budete blizu Prestigio Multiboarda prilikom prezentacije. Sjednite uz svoje kolege i prezentirajte svoje ideje putem vašeg mobilnog uređaja ili koristite svoj mobilni uređaj kao touch pad (uz korištenje besplatne EasiConnect aplikacije). A kao bonus, možete dijeliti prikaz na Multiboard ekranu s mobilnim uređajima vaših kolega na kojima će se prikazivati isto. Sve što vam je potrebno za ovo je WiFi pripadajuća aplikacija.